Aanbestedende een derde partij om te werken aan een project is een manier van uitbesteding van de werkdruk. Om ervoor te zorgen dat alle werknemers krijgen hetzelfde loon en dezelfde schema, Human Resources afdelingen gebruiken vaak een detachering systeem. Een detachering systeem is gewoon een vorm die verschillende afdelingen mogelijk maakt om toe te wijzen projecten aan specifieke medewerkers.

Wanneer een project heeft een detachering deze is toegewezen aan een bepaalde werknemer binnen de afdeling Human Resources. De detachering proces is bedoeld om de werknemer binnen de afdeling Human Resources opgeleid aan het project en aan het werk te houden. Dit voorkomt dat medewerkers van het leren op hun eigen of het leren over het project en vervolgens een poging om het project te krijgen overgeplaatst naar een andere afdeling.

Soms is een detachering verzoek kan worden ontkend door de afdeling Human Resources. Het is een goed idee op het verzoek van documentatie van de onderneming vóór het indienen van een verzoek tot detachering. Het is belangrijk om te overwegen waarom de afdeling Human Resources voelt een detachering verzoek moet worden afgewezen, en wat het is dat zou het bedrijf kiezen voor een andere derde partij.

Een groot bedrijf kan ervoor kiezen om een ​​aantal werknemers met een contract een project te doen, terwijl slechts één persoon gekwalificeerd is om een ​​ander project te behandelen, en vice versa. De afdeling Human Resources is niet altijd bereid op te geven een detachering verzoek, omdat het een verspilling van tijd kan zijn, maar ze moeten in ieder geval een duidelijke reden voor weigering.

Veel bedrijven maken gebruik van derden aannemers voor banen die lange uren en geen ervaring vereist, zoals werken in de tuin, het schilderen, en schoonmaken, want ze zijn medewerkers en geen banen dag. Aan de andere kant kan de eigenaar van een franchise ongemakkelijk voelen zodat hun franchisenemers buiten aannemers gebruiken voor projecten die de franchisenemers zal nodig hebben om lange afstanden te reizen.

Het maakt niet uit wat de situatie, moet een afdeling Human Resources worden voorzien van de informatie een verzoek tot detachering vereist voordat het bedrijf een beslissing neemt over de detachering. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, moet het bedrijf ervoor zorgen dat alle van de derde partij een redelijke verklaring voor de detachering aanvraag.

.

Ook interessant

Human resources

Human resourcesHuman resources is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Het is een afdeling die zich bezighoudt met alles wat te m ...

Lees verder

Detachering

Aanbestedende een derde partij om te werken aan een project is een manier van uitbesteding van de werkdruk. Om ervoor te zorgen dat alle werknemers k ...

Lees verder

Interim

Een Interim-Opdracht Kan Geven U FlexibiliteitKortom, een interim arbeidspositie worden gedefinieerd als een tijdelijke baan, die kunnen worden op ee ...

Lees verder